Harry Potter en de geheime meterstand

Lang, heel lang geleden, in een land hier heel ver vandaan. Nee, zo ging het niet. Tijdens de opening van Het Nederlands Stripmuseum vroeg Jean-Marc van Tol mij of ik strookjes Kort & Triest voor hem wilde verzinnen. En dat doe ik al lang en gelukkig. Kort, heel kort geleden is het derde album uitgekomen: Betoverd! Verkrijgbaar in de betere boekhandel.

In dat album staat een serie stroken waarin de reeks Harry Potter op de hak wordt genomen. Deze reeks heeft niet in de Kidsweek of 7Days gestaan, de reguliere standplaats van Kort & Triest, maar in de Eppo. Hieronder mijn eerste vier schetsen.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design