Harry Potter en de geheime meterstand

3 januari 2013

Lang, heel lang geleden, in een land hier heel ver vandaan. Nee, zo ging het niet. Tijdens de opening van Het Nederlands Stripmuseum vroeg Jean-Marc van Tol mij of ik strookjes Kort & Triest voor hem wilde verzinnen. En dat doe ik al lang en gelukkig. Kort, heel kort geleden is het derde album uitgekomen: Betoverd! Verkrijgbaar in de betere boekhandel.

In dat album staat een serie stroken waarin de reeks Harry Potter op de hak wordt genomen. Deze reeks heeft niet in de Kidsweek of 7Days gestaan, de reguliere standplaats van Kort & Triest, maar in de Eppo. Hieronder mijn eerste vier schetsen.

Deel dit bericht

Harry Potter en de geheime meterstand

Lang, heel lang geleden, in een land hier heel ver vandaan. Nee, zo ging het niet. Tijdens de opening van Het Nederlands Stripmuseum vroeg Jean-Marc van Tol mij of ik strookjes Kort & Triest voor hem wilde verzinnen. En dat doe ik al lang en gelukkig. Kort, heel kort geleden is het derde album uitgekomen: Betoverd! Verkrijgbaar in de betere boekhandel.

In dat album staat een serie stroken waarin de reeks Harry Potter op de hak wordt genomen. Deze reeks heeft niet in de Kidsweek of 7Days gestaan, de reguliere standplaats van Kort & Triest, maar in de Eppo. Hieronder mijn eerste vier schetsen.