Gratis en voor niks

6 januari 2012

Af en toe krijg ik het verzoek of ik gratis een tekening wil maken. Het antwoord daarop is “Nee, tenzij…” In dit geval was de afdoende “tenzij” dat het voor een afzwaaiende docent van een opleiding is die ik zelf ooit ook nog eens gevolgd heb. Vervolgens laat ik een afgezwaaid stripfiguur van mezelf (“Stekkel“) optreden in een grap die ik eerder gebruikte voor een cartoon in Boerderij.

Boze tongen zouden kunnen beweren dat ik me er met een petgooiende Jantje van Leiden vanaf heb gemaakt. Maar die weten niet dat het niet om één maar om vier tekeningen ging.

Deel dit bericht

Gratis en voor niks

6 januari 2012

Af en toe krijg ik het verzoek of ik gratis een tekening wil maken. Het antwoord daarop is “Nee, tenzij…” In dit geval was de afdoende “tenzij” dat het voor een afzwaaiende docent van een opleiding is die ik zelf ooit ook nog eens gevolgd heb. Vervolgens laat ik een afgezwaaid stripfiguur van mezelf (“Stekkel“) optreden in een grap die ik eerder gebruikte voor een cartoon in Boerderij.

Boze tongen zouden kunnen beweren dat ik me er met een petgooiende Jantje van Leiden vanaf heb gemaakt. Maar die weten niet dat het niet om één maar om vier tekeningen ging.