Gratis en voor niks

Af en toe krijg ik het verzoek of ik gratis een tekening wil maken. Het antwoord daarop is “Nee, tenzij…” In dit geval was de afdoende “tenzij” dat het voor een afzwaaiende docent van een opleiding is die ik zelf ooit ook nog eens gevolgd heb. Vervolgens laat ik een afgezwaaid stripfiguur van mezelf (“Stekkel“) optreden in een grap die ik eerder gebruikte voor een cartoon in Boerderij.

Boze tongen zouden kunnen beweren dat ik me er met een petgooiende Jantje van Leiden vanaf heb gemaakt. Maar die weten niet dat het niet om één maar om vier tekeningen ging.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design