Gevonden op Funda

7 september 2020

Collega Eva Stalinski was aangenaam(?) verrast toen ze tijdens een huizenloer op Funda.nl stuitte op een cartoon met onderschrift @hermanroozen. Ikzelf niet minder. Je zou verwachten dat de fotograferende makelaar zoiets wel even aan de kant zou hangen.

Maar niet dus. Ik zal niet verklappen waar dit huis staat. In het kader van de privacy en dergelijke.

Deze cartoon heb ik een paar jaar geleden gemaakt tijdens het pleegzorgfestival van Yorneo. Daar konden mensen kennismaken met pleegzorg. Er waren ook workshops voor bestaande pleegouders. Ik was daar verzeild geraakt omdat we (dat is Herman Roozen tekst en tekeningen en Blaauwgeers juridisch advies) jarenlang pleegouders zijn geweest. De organisatie was op de hoogte van mijn live-cartoon-teken-vaardigheden en vroeg mij om de boel wat op te vrolijken. Nou, dat deed ik dus voor de verandering gratis, want goed doel en dergelijke.

Ter plekke waren ook de nodige versnaperingen te verkrijgen, waaronder een gehaktbal bij een food truck. Voor de uitbaters van deze wagen maakte ik deze cartoon. Ze waren er erg blij mee. Ik vraag me dan wel eens af hoe lang zoiets mee gaat. Nou, behoorlijk lang dus, want nog steeds hangt deze cartoon in een fitnessruimte ergens in Nederland.

Deel dit bericht

Gevonden op Funda

7 september 2020

Collega Eva Stalinski was aangenaam(?) verrast toen ze tijdens een huizenloer op Funda.nl stuitte op een cartoon met onderschrift @hermanroozen. Ikzelf niet minder. Je zou verwachten dat de fotograferende makelaar zoiets wel even aan de kant zou hangen.

Maar niet dus. Ik zal niet verklappen waar dit huis staat. In het kader van de privacy en dergelijke.

Deze cartoon heb ik een paar jaar geleden gemaakt tijdens het pleegzorgfestival van Yorneo. Daar konden mensen kennismaken met pleegzorg. Er waren ook workshops voor bestaande pleegouders. Ik was daar verzeild geraakt omdat we (dat is Herman Roozen tekst en tekeningen en Blaauwgeers juridisch advies) jarenlang pleegouders zijn geweest. De organisatie was op de hoogte van mijn live-cartoon-teken-vaardigheden en vroeg mij om de boel wat op te vrolijken. Nou, dat deed ik dus voor de verandering gratis, want goed doel en dergelijke.

Ter plekke waren ook de nodige versnaperingen te verkrijgen, waaronder een gehaktbal bij een food truck. Voor de uitbaters van deze wagen maakte ik deze cartoon. Ze waren er erg blij mee. Ik vraag me dan wel eens af hoe lang zoiets mee gaat. Nou, behoorlijk lang dus, want nog steeds hangt deze cartoon in een fitnessruimte ergens in Nederland.