Eens wat anders. En nog een keer

25 februari 2012

Het gros van mijn werkzaamheden bestaat uit het maken van strips en cartoons. Zo af en toe maak ik andere grafische dingetjes. De afgelopen week toevallig twee keer. Als eerste een logo voor filmhuis Kloosterveste.

Als u in Kloosterveen woont heeft u mogelijk de flyer gezien waarop de filmmiddag van 29 februari aanstaande staat aangekondigd. Die flyer heb ik ook gemaakt, maar die vind ik niet zo mooi geworden, dus die laat ik hier niet zien.

En als tweede een verkeersbord voor een op handen zijnde verkeersactie. Als u in Kloosterveen woont gaat u dit bord misschien binnenkort tegenkomen. Kunt u alvast gaan raden wat het betekent.

Deel dit bericht

Eens wat anders. En nog een keer

25 februari 2012

Het gros van mijn werkzaamheden bestaat uit het maken van strips en cartoons. Zo af en toe maak ik andere grafische dingetjes. De afgelopen week toevallig twee keer. Als eerste een logo voor filmhuis Kloosterveste.

Als u in Kloosterveen woont heeft u mogelijk de flyer gezien waarop de filmmiddag van 29 februari aanstaande staat aangekondigd. Die flyer heb ik ook gemaakt, maar die vind ik niet zo mooi geworden, dus die laat ik hier niet zien.

En als tweede een verkeersbord voor een op handen zijnde verkeersactie. Als u in Kloosterveen woont gaat u dit bord misschien binnenkort tegenkomen. Kunt u alvast gaan raden wat het betekent.