Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Een uitstekend idee

30 december 2009

Bert Thönissen uit Hulst schrijft in Eppo 25 dat ik een uitstekend idee heb gehad: een strip over de Nederlandse troepen in Afghanistan. Dat wil zeggen: iemand zou dat moeten doen.

Vlak nadat dit “uitstekende idee” in de Eppo stond kreeg ik de mogelijkheid om twee weken lang Eefenement te maken voor het AD. Het leek me niet meer dan logisch om in die periode Eef een kort bezoek aan Afghanistan te laten brengen.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Een uitstekend idee

30 december 2009

Bert Thönissen uit Hulst schrijft in Eppo 25 dat ik een uitstekend idee heb gehad: een strip over de Nederlandse troepen in Afghanistan. Dat wil zeggen: iemand zou dat moeten doen.

Vlak nadat dit “uitstekende idee” in de Eppo stond kreeg ik de mogelijkheid om twee weken lang Eefenement te maken voor het AD. Het leek me niet meer dan logisch om in die periode Eef een kort bezoek aan Afghanistan te laten brengen.

Nieuwste berichten

Categorieën