Een slecht geheugen

31 augustus 2023

Een slecht geheugen is in mijn vakgebied niet altijd een straf. Dan zie je soms je eigen werk voor het eerst. Het logo van broodfonds Het Zuidenveld kwam binnen in een uitnodiging voor de ALV. Zo ‘apart’ zijn de logo’s die ik maak meestal niet. En het is ook niet helemaal mijn smaak, Vond het er toch goed uit zien.

Ik mag graag dingen doen waar ik niet zo goed in ben. Zoals grafisch ontwerp. Ben een beetje aan het knutselen aan een voorkant voor een boek.

Want we moeten een voorkant hebben voor als we het boek in de voorverkoop gaan doen. Een échte vormgever gaat er natuurlijk nog een keer naar kijken.

O ja, ik heb ook nog een hamster die dokter is getekend. Vraag me niet waarom.

Deel dit bericht

Een slecht geheugen

Een slecht geheugen is in mijn vakgebied niet altijd een straf. Dan zie je soms je eigen werk voor het eerst. Het logo van broodfonds Het Zuidenveld kwam binnen in een uitnodiging voor de ALV. Zo ‘apart’ zijn de logo’s die ik maak meestal niet. En het is ook niet helemaal mijn smaak, Vond het er toch goed uit zien.

Ik mag graag dingen doen waar ik niet zo goed in ben. Zoals grafisch ontwerp. Ben een beetje aan het knutselen aan een voorkant voor een boek.

Want we moeten een voorkant hebben voor als we het boek in de voorverkoop gaan doen. Een échte vormgever gaat er natuurlijk nog een keer naar kijken.

O ja, ik heb ook nog een hamster die dokter is getekend. Vraag me niet waarom.