Een praatplaat in sneltreinvaart

14 januari 2016

Het maken van een praatplaat kost meestal enkele dagen, of meer. Vandaag heb ik er eentje afgerond in (netto) ietsje minder dan een dag. Dat was flink doorwerken. Al eerder kreeg ik een beschrijving van het onderwerp zodat ik een opzetje kon maken. Tijdens een bijeenkomst vandaag kwamen nog wat aanvullingen en details tevoorschijn. Terwijl de deelnemers zich met iets anders bezighielden werkte ik de praatplaat uit in potlood en later inkt. Ik was ongeveer halverwege het inkten toen de plaat gepresenteerd moest worden. Na een broodje kroket naar huis en thuis afgeïnkt en ingekleurd.

Bijgaand een detail.

Deel dit bericht

Een praatplaat in sneltreinvaart

14 januari 2016

Het maken van een praatplaat kost meestal enkele dagen, of meer. Vandaag heb ik er eentje afgerond in (netto) ietsje minder dan een dag. Dat was flink doorwerken. Al eerder kreeg ik een beschrijving van het onderwerp zodat ik een opzetje kon maken. Tijdens een bijeenkomst vandaag kwamen nog wat aanvullingen en details tevoorschijn. Terwijl de deelnemers zich met iets anders bezighielden werkte ik de praatplaat uit in potlood en later inkt. Ik was ongeveer halverwege het inkten toen de plaat gepresenteerd moest worden. Na een broodje kroket naar huis en thuis afgeïnkt en ingekleurd.

Bijgaand een detail.