Een inhaker! Beetje laat…

Een jaar of wat geleden heb ik een praatplaat gemaakt met de F1 als thema. Om zo’n bolide te kunnen tekenen ben ik naar de speelgoedwinkel geweest voor een model. Daar heb ik het nog wel eens over als ik les geef. Het is namelijk best moeilijk om een racewagen te tekenen van foto’s op het internet. Meestal zijn die foto’s op ooghoogte gemaakt. Bovendien loopt internet achter. Toen ik deze tekening maakte was dat ding voorop de kap zo nieuw dat er nog bijna geen foto’s van waren. Vreemd genoeg had mijn schaalmodel het wel.

Ik begin hier niet over omdat ik de race heb gekeken afgelopen zondag, maar omdat ik een nieuwe tekening mag maken met Miss Management.

Zij zou de zus kunnen zijn van de jongedame in de F1-plaat.

Meer berichten

Vooruit met de kar

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design