Een inhaker! Beetje laat…

Een jaar of wat geleden heb ik een praatplaat gemaakt met de F1 als thema. Om zo’n bolide te kunnen tekenen ben ik naar de speelgoedwinkel geweest voor een model. Daar heb ik het nog wel eens over als ik les geef. Het is namelijk best moeilijk om een racewagen te tekenen van foto’s op het internet. Meestal zijn die foto’s op ooghoogte gemaakt. Bovendien loopt internet achter. Toen ik deze tekening maakte was dat ding voorop de kap zo nieuw dat er nog bijna geen foto’s van waren. Vreemd genoeg had mijn schaalmodel het wel.

Ik begin hier niet over omdat ik de race heb gekeken afgelopen zondag, maar omdat ik een nieuwe tekening mag maken met Miss Management.

Zij zou de zus kunnen zijn van de jongedame in de F1-plaat.

Meer berichten

Hennie is terug

Het vorige bericht was ‘Eef is terug’, maar ook Hennie komt terug. Hennie is het Drentse heideschaap dat af en toe gebruikt wordt in de

Lees verder »

Eef is terug

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit

Lees verder »

Simpele plaatjes

Het is nog helemaal niet zo makkelijk om eenvoudige tekeningen te maken. Dat heb ik wel eens gehoord van mensen die ingewikkelde tekeningen maken. En

Lees verder »

Vakantie in Nijmegen

Ik ben een huismus. Vorige week heb ik zowaar 3 nachten buitenshuis geslapen: in Nijmegen. Bijgaande 16 plaatjes geven een impressie van dat bezoek. Onder

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design