Earnewâld en Breda

8 september 2011

Wat hebben de plaatsen Earnewâld en Breda met elkaar gemeen? Inderdaad: ze liggen allebei in Nederland, zei het nogal een eindje uit elkaar. Een andere overeenkomst is dat ik het komende weekend in allebei ben. Op zaterdag in het Fries Landbouwmuseum vanwege de opening van de expositie 40 jaar Opa, en op zondag in het Chassé-theater vanwege het Stripfestival.

De opening van de expositie is alleen voor genodigden, dus als u dat niet bent dan zie ik u daar niet. Het Stripfestival is – na het betalen van de toegangsprijs – vrij toegankelijk, dus misschien zie ik u daar. Van 10 uur tot 1 uur signeer ik in de stand van Eppo.

Deel dit bericht

Earnewâld en Breda

8 september 2011

Wat hebben de plaatsen Earnewâld en Breda met elkaar gemeen? Inderdaad: ze liggen allebei in Nederland, zei het nogal een eindje uit elkaar. Een andere overeenkomst is dat ik het komende weekend in allebei ben. Op zaterdag in het Fries Landbouwmuseum vanwege de opening van de expositie 40 jaar Opa, en op zondag in het Chassé-theater vanwege het Stripfestival.

De opening van de expositie is alleen voor genodigden, dus als u dat niet bent dan zie ik u daar niet. Het Stripfestival is – na het betalen van de toegangsprijs – vrij toegankelijk, dus misschien zie ik u daar. Van 10 uur tot 1 uur signeer ik in de stand van Eppo.