Earnewâld en Breda

Wat hebben de plaatsen Earnewâld en Breda met elkaar gemeen? Inderdaad: ze liggen allebei in Nederland, zei het nogal een eindje uit elkaar. Een andere overeenkomst is dat ik het komende weekend in allebei ben. Op zaterdag in het Fries Landbouwmuseum vanwege de opening van de expositie 40 jaar Opa, en op zondag in het Chassé-theater vanwege het Stripfestival.

De opening van de expositie is alleen voor genodigden, dus als u dat niet bent dan zie ik u daar niet. Het Stripfestival is – na het betalen van de toegangsprijs – vrij toegankelijk, dus misschien zie ik u daar. Van 10 uur tot 1 uur signeer ik in de stand van Eppo.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design