Donald Duck in Het Stripmuseum

26 december 2012

Wat gaat u doen in de kerstvakantie? Misschien kunt u een bezoekje brengen aan Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Daar is nu de expositie Donald Duck weekblad 60 jaar te zien. Ik heb goed gekeken of er nog iets van mijn werk voor Donald Duck terug te vinden is in de expositie, maar ik heb niks kunnen vinden. Daarom hierna het eerste plaatje uit het meest recente aangekochte Donald Duck-verhaal dat ik geschreven heb: Paardenrace. Ooit zal dat een keer verschijnen in het vrolijke weekblad.

Deel dit bericht

Donald Duck in Het Stripmuseum

26 december 2012

Wat gaat u doen in de kerstvakantie? Misschien kunt u een bezoekje brengen aan Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Daar is nu de expositie Donald Duck weekblad 60 jaar te zien. Ik heb goed gekeken of er nog iets van mijn werk voor Donald Duck terug te vinden is in de expositie, maar ik heb niks kunnen vinden. Daarom hierna het eerste plaatje uit het meest recente aangekochte Donald Duck-verhaal dat ik geschreven heb: Paardenrace. Ooit zal dat een keer verschijnen in het vrolijke weekblad.