Donald Duck in Het Stripmuseum

Wat gaat u doen in de kerstvakantie? Misschien kunt u een bezoekje brengen aan Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Daar is nu de expositie Donald Duck weekblad 60 jaar te zien. Ik heb goed gekeken of er nog iets van mijn werk voor Donald Duck terug te vinden is in de expositie, maar ik heb niks kunnen vinden. Daarom hierna het eerste plaatje uit het meest recente aangekochte Donald Duck-verhaal dat ik geschreven heb: Paardenrace. Ooit zal dat een keer verschijnen in het vrolijke weekblad.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design