De vent er

13 mei 2024

Vlak vóór mijn ambtsperiode als Stripmaker des Vaderlands was ik naar de fotograaf geweest, en van die foto heb ik drie jaar lang plezier gehad. Na mijn ambtsperiode als Stripmaker des Vaderlands ben ik naar de kapper en de opticien geweest, waardoor ik opeens wat anders oog. Dus een nieuwe foto (laten) maken ligt voor de hand. Na wat geklungel buitens- en binnenshuis heb ik uiteindelijk maar gewoon een selfie genomen in de hoek van de werkkamer die van mij is. Die foto gebruik ik voorlopig als profielfoto op de sociale media.

Verder binnenlands nieuws: Op zondag 4 augustus wordt weer de Deventer boekenmarkt gehouden. Ik ben daar ook, in de kraam van uitgeverij Syndikaat. Ik zal er alles aan doen om het wachten op een gesigneerd exemplaar verdraagbaar te maken.

Deel dit bericht

De vent er

13 mei 2024

Vlak vóór mijn ambtsperiode als Stripmaker des Vaderlands was ik naar de fotograaf geweest, en van die foto heb ik drie jaar lang plezier gehad. Na mijn ambtsperiode als Stripmaker des Vaderlands ben ik naar de kapper en de opticien geweest, waardoor ik opeens wat anders oog. Dus een nieuwe foto (laten) maken ligt voor de hand. Na wat geklungel buitens- en binnenshuis heb ik uiteindelijk maar gewoon een selfie genomen in de hoek van de werkkamer die van mij is. Die foto gebruik ik voorlopig als profielfoto op de sociale media.

Verder binnenlands nieuws: Op zondag 4 augustus wordt weer de Deventer boekenmarkt gehouden. Ik ben daar ook, in de kraam van uitgeverij Syndikaat. Ik zal er alles aan doen om het wachten op een gesigneerd exemplaar verdraagbaar te maken.