De toekomst van vroeger

29 november 2012

Gisteren mocht ik weer op locatie cartoons tekenen. Ditmaal in het Huis van de Toekomst in Rosmalen. Daar kun je nog een beetje zien hoe we in de jaren tachtig van de vorige eeuw de toekomst voor ons zagen.

Op onderstaand plaatje kunt u zien hoe de deelnemers aan de bijeenkomst zich verdringen om een glimp op te mogen vangen van de cartoons die ik gemaakt had.

Of misschien waren ze onderweg naar de koffie, en was de enige route om daar te komen de nauwe gang waarin ik mijn cartoons o zo strategisch had opgehangen.

Deel dit bericht

De toekomst van vroeger

29 november 2012

Gisteren mocht ik weer op locatie cartoons tekenen. Ditmaal in het Huis van de Toekomst in Rosmalen. Daar kun je nog een beetje zien hoe we in de jaren tachtig van de vorige eeuw de toekomst voor ons zagen.

Op onderstaand plaatje kunt u zien hoe de deelnemers aan de bijeenkomst zich verdringen om een glimp op te mogen vangen van de cartoons die ik gemaakt had.

Of misschien waren ze onderweg naar de koffie, en was de enige route om daar te komen de nauwe gang waarin ik mijn cartoons o zo strategisch had opgehangen.