De terugkeer van Ross en Robbie

Lang, lang geleden, in 1990 ongeveer, heb ik een paar stripjes en illustraties gemaakt voor het groepsblad ’t Rosje van de scoutingvereniging Het Twentse Ros. Dus toen Pieter Hogenbirk me vroeg om een stripje te verzinnen voor Scouting Nederland ben ik eerst maar eens in de archieven gedoken. Onderstaand stripje kwam boven.

Binnenkort zal deze strip, helemaal 21e-eeuws, opnieuw te zien zijn. Wie wat bewaart, die heeft wat.

Deel dit bericht

De terugkeer van Ross en Robbie

Lang, lang geleden, in 1990 ongeveer, heb ik een paar stripjes en illustraties gemaakt voor het groepsblad ’t Rosje van de scoutingvereniging Het Twentse Ros. Dus toen Pieter Hogenbirk me vroeg om een stripje te verzinnen voor Scouting Nederland ben ik eerst maar eens in de archieven gedoken. Onderstaand stripje kwam boven.

Binnenkort zal deze strip, helemaal 21e-eeuws, opnieuw te zien zijn. Wie wat bewaart, die heeft wat.