De terugkeer van Ross en Robbie

Lang, lang geleden, in 1990 ongeveer, heb ik een paar stripjes en illustraties gemaakt voor het groepsblad ’t Rosje van de scoutingvereniging Het Twentse Ros. Dus toen Pieter Hogenbirk me vroeg om een stripje te verzinnen voor Scouting Nederland ben ik eerst maar eens in de archieven gedoken. Onderstaand stripje kwam boven.

Binnenkort zal deze strip, helemaal 21e-eeuws, opnieuw te zien zijn. Wie wat bewaart, die heeft wat.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design