Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

De kers op de taart

14 december 2015

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het blad Boerderij is er een taartenbakwedstrijd gehouden. Ik mocht in de jury zitten. Het beoordelen van de taarten ging aan de hand van foto’s. Proeven was er helaas niet bij. Bijgaand tekeningetje heb ik gemaakt voor bij de berichtgeving van de uitslag. Wat die is weet ik nog niet.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

De kers op de taart

14 december 2015

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het blad Boerderij is er een taartenbakwedstrijd gehouden. Ik mocht in de jury zitten. Het beoordelen van de taarten ging aan de hand van foto’s. Proeven was er helaas niet bij. Bijgaand tekeningetje heb ik gemaakt voor bij de berichtgeving van de uitslag. Wat die is weet ik nog niet.

Nieuwste berichten

Categorieën