De grote Opa-show LIVE

Van 5 tot en met 8 september is in Biddinghuizen het evenement AgroTechniek Holland 2012 te bezoeken. Op woensdag 5 september ga ik daar ook heen om in de stand van ReedBusiness LIVE de aflevering van Opa voor de volgende week te gaan tekenen. Inkleuren doe ik altijd op de computer, dus dat zal niet te zien zijn. Of misschien kan ik gewoon een laptop meenemen en ter plekke een scanner zoeken.

Met een beetje geluk hou ik nog wat tijd over om zelf nog even over de beurs te lopen om inspiratie op te doen.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design