De grote Opa-show LIVE

3 september 2012

Van 5 tot en met 8 september is in Biddinghuizen het evenement AgroTechniek Holland 2012 te bezoeken. Op woensdag 5 september ga ik daar ook heen om in de stand van ReedBusiness LIVE de aflevering van Opa voor de volgende week te gaan tekenen. Inkleuren doe ik altijd op de computer, dus dat zal niet te zien zijn. Of misschien kan ik gewoon een laptop meenemen en ter plekke een scanner zoeken.

Met een beetje geluk hou ik nog wat tijd over om zelf nog even over de beurs te lopen om inspiratie op te doen.

Deel dit bericht

De grote Opa-show LIVE

3 september 2012

Van 5 tot en met 8 september is in Biddinghuizen het evenement AgroTechniek Holland 2012 te bezoeken. Op woensdag 5 september ga ik daar ook heen om in de stand van ReedBusiness LIVE de aflevering van Opa voor de volgende week te gaan tekenen. Inkleuren doe ik altijd op de computer, dus dat zal niet te zien zijn. Of misschien kan ik gewoon een laptop meenemen en ter plekke een scanner zoeken.

Met een beetje geluk hou ik nog wat tijd over om zelf nog even over de beurs te lopen om inspiratie op te doen.