De evenementen van Steve

23 augustus 2020

De afgelopen weken heb ik de nodige computerproblemen gehad. Sluipend, waardoor ik niet meteen door had dat er iets aan de hand was. En daarna niet meteen precies wat. Bij alle naspeuringen kwam ik bijgaand plaatje tegen in het digitale archief.

De strip Eefenement stond heel 2007 in het Algemeen Dagblad. Begin 2008 kwam er een album uit bij uitgeverij Catullus. Blijkbaar heb ik in een vlaag van hoogmoed een voorkant geknutseld voor een Engelse uitgave.

Deel dit bericht

De evenementen van Steve

23 augustus 2020

De afgelopen weken heb ik de nodige computerproblemen gehad. Sluipend, waardoor ik niet meteen door had dat er iets aan de hand was. En daarna niet meteen precies wat. Bij alle naspeuringen kwam ik bijgaand plaatje tegen in het digitale archief.

De strip Eefenement stond heel 2007 in het Algemeen Dagblad. Begin 2008 kwam er een album uit bij uitgeverij Catullus. Blijkbaar heb ik in een vlaag van hoogmoed een voorkant geknutseld voor een Engelse uitgave.