De cartoonist Roozen meldt zich!

11 maart 2016

Gisteren mocht ik live cartoons tekenen tijdens een bijeenkomst van het ministerie van Defensie.

Het is alweer even geleden dat ik dienstplichtig soldaat was. Lichting 88-6. Eerst ruim twee maanden in Bussum in de kolonel Palmkazerne, daarna 12 maanden vol maken in Garderen in de Generaal-majoor Kootkazerne. De diensttijd was normaliter 14 maanden, maar ik ging 2 maanden eerder weg, want ik had een rekest omdat ik ging studeren in Nijmegen. Bovendien was mijn functie boventallig.

Deel dit bericht

De cartoonist Roozen meldt zich!

11 maart 2016

Gisteren mocht ik live cartoons tekenen tijdens een bijeenkomst van het ministerie van Defensie.

Het is alweer even geleden dat ik dienstplichtig soldaat was. Lichting 88-6. Eerst ruim twee maanden in Bussum in de kolonel Palmkazerne, daarna 12 maanden vol maken in Garderen in de Generaal-majoor Kootkazerne. De diensttijd was normaliter 14 maanden, maar ik ging 2 maanden eerder weg, want ik had een rekest omdat ik ging studeren in Nijmegen. Bovendien was mijn functie boventallig.