Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

De big van een wild zwijn

4 april 2014

Af en toe word ik nog wel eens gevraagd om een logo te ontwerpen voor ’t één of ander. Bijgaande uitsnede vind ik persoonlijk één van mijn charmantere krabbels. Het is de big van een wild zwijn, maar dan een tikkeltje gestileerd, zoals u ziet. Mocht de keuze van de opdrachtgever hierop vallen dan dient er vanzelfsprekend nog het nodige aan versleuteld te worden, maar het begin is er.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

De big van een wild zwijn

4 april 2014

Af en toe word ik nog wel eens gevraagd om een logo te ontwerpen voor ’t één of ander. Bijgaande uitsnede vind ik persoonlijk één van mijn charmantere krabbels. Het is de big van een wild zwijn, maar dan een tikkeltje gestileerd, zoals u ziet. Mocht de keuze van de opdrachtgever hierop vallen dan dient er vanzelfsprekend nog het nodige aan versleuteld te worden, maar het begin is er.

Nieuwste berichten

Categorieën