CSi Raamsdonksveer

CSI: Raamsdonksveer? Nee: CSi Raamsdonksveer! Naar aanleiding van het stripje ‘de Red@ctie’ ontving Comic House het volgende bericht:
– – –
Naar aanleiding van de wekelijkse strip “de red@ctie” in het Veronica magazine van deze week, zijn wij als marketing afdeling van CSi Raamsdonksveer ontzettend nieuwsgierig hoe deze strip tot stand is gekomen. Als marketingteam stel je als één van de doelstellingen onze naamsbekendheid te vergroten. Erg lastig met al die CSI’s op de televisie!
Wij waren uiteraard ook aangenaam verrast met de naamsvermelding! Wij hopen op een reactie uwerzijds.

Met vriendelijke groet,

CSi
Rosanna Petozzi
marketing coördinator

– – –
Normaliter als ik iets verzin controleer ik wel even op internet of het al bestaat. Zo heb ik wel eens de groente ‘sleefse groenmoes’, de vogel ‘gral’ en het plaatsje ‘Bovenscheveen’ bedacht. CSI: Raamsdonksveer had ik vooraf niet gecontroleerd.
Allemaal toeval dus.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design