Comic House gaat Ch!pz verstrippen

22 februari 2006

De website van de Stripdagen Haarlem heeft de primeur: Comic House gaat Ch!pz verstrippen! Dat wil zeggen dat ik verhalen mag verzinnen bij de liedjes op hun volgende CD. Tenminste, de liedjes waar geen videoclip bij gemaakt wordt. Menno Wittebrood en Gerben Valkema mogen de verhalen tekenen, en Wilma Leenders gaat ze inkleuren. Alweer zo’n opdracht waar mijn kinderen – grote Ch!pz-fans – reuzeblij mee zijn. Ze zijn ook al zo blij met mijn werk voor Okki, Jippo, Flo’ en Sesamstraat.

Deel dit bericht

Comic House gaat Ch!pz verstrippen

22 februari 2006

De website van de Stripdagen Haarlem heeft de primeur: Comic House gaat Ch!pz verstrippen! Dat wil zeggen dat ik verhalen mag verzinnen bij de liedjes op hun volgende CD. Tenminste, de liedjes waar geen videoclip bij gemaakt wordt. Menno Wittebrood en Gerben Valkema mogen de verhalen tekenen, en Wilma Leenders gaat ze inkleuren. Alweer zo’n opdracht waar mijn kinderen – grote Ch!pz-fans – reuzeblij mee zijn. Ze zijn ook al zo blij met mijn werk voor Okki, Jippo, Flo’ en Sesamstraat.