Comic House gaat Ch!pz verstrippen

De website van de Stripdagen Haarlem heeft de primeur: Comic House gaat Ch!pz verstrippen! Dat wil zeggen dat ik verhalen mag verzinnen bij de liedjes op hun volgende CD. Tenminste, de liedjes waar geen videoclip bij gemaakt wordt. Menno Wittebrood en Gerben Valkema mogen de verhalen tekenen, en Wilma Leenders gaat ze inkleuren. Alweer zo’n opdracht waar mijn kinderen – grote Ch!pz-fans – reuzeblij mee zijn. Ze zijn ook al zo blij met mijn werk voor Okki, Jippo, Flo’ en Sesamstraat.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design