Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

cARToony’s blog: Centrum Maliebaan

8 december 2009

Zojuist heb ik ontdekt dat ik op vrij eenvoudige wijze een verwijzing van mijn blogger-webblog naar een ander blogger-weblog kan maken. Daarom bij deze een verwijzing naar een bericht op het weblog van Pieter Hogenbirk over een stripje dat we samen hebben gemaakt.
cARToony's blog: Centrum Maliebaan

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

cARToony’s blog: Centrum Maliebaan

8 december 2009

Zojuist heb ik ontdekt dat ik op vrij eenvoudige wijze een verwijzing van mijn blogger-webblog naar een ander blogger-weblog kan maken. Daarom bij deze een verwijzing naar een bericht op het weblog van Pieter Hogenbirk over een stripje dat we samen hebben gemaakt.
cARToony's blog: Centrum Maliebaan

Nieuwste berichten

Categorieën