Brede Strips | Gildeleren | ProS

4 december 2023

Voor de derde keer in mijn loopbaan als lesgever mag ik een boekje (eenmalig tijdschrift?) samenstellen met het werk van de leerlingen. Ik begin daar steeds beter in te worden. Zowel in het lesgeven als in het samenstellen van het boekje. Met name omdat ik de vormgeving deze keer overgedragen heb aan Mark van Herpen, die ook de vormgeving voor het centsprentverzamelboek gaat doen.

Bijgaand wat plaatjes uit een filmpje dat De Droomfabriek heeft gemaakt tijdens een les.

 

 

 

Deel dit bericht

Brede Strips | Gildeleren | ProS

4 december 2023

Voor de derde keer in mijn loopbaan als lesgever mag ik een boekje (eenmalig tijdschrift?) samenstellen met het werk van de leerlingen. Ik begin daar steeds beter in te worden. Zowel in het lesgeven als in het samenstellen van het boekje. Met name omdat ik de vormgeving deze keer overgedragen heb aan Mark van Herpen, die ook de vormgeving voor het centsprentverzamelboek gaat doen.

Bijgaand wat plaatjes uit een filmpje dat De Droomfabriek heeft gemaakt tijdens een les.