Bericht nummer 45

Vanaf vandaag schrijf ik (vermoedelijk) geen weblogberichten over Opa meer op deze plek. Voortaan doe ik dat op mijn eigen weblog op Boerderij.nl. Hieronder is het eerste bericht te lezen.

– – –

Bericht nummer 45

Een rare titel voor het eerste bericht? Nee hoor, want dit is het eerste bericht niet. Sinds ik ben begonnen met Opa in Boerderij plaats ik af en toe berichtjes daarover op mijn eigen weblog. Bijvoorbeeld over de plaatjes van Opa die ik naast de wekelijkse strip teken, of over de ingezonden brieven die sommige afleveringen hebben opgeleverd.

Voortaan ga ik dat op dit weblog doen. Binnenkort kunt u hier het eerste (of is het dan het tweede, of het zesenveertigste?) bericht hier lezen. Tot die tijd kunt u eerst alle oude Opa-berichten lezen op http://hermanroozen.blogspot.com/search/label/Opa

– – –

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design