Al best lang Kort & Triest

Ik verzin al ruim acht jaar grapjes voor de strip Kort & Triest van Jean-Marc van Tol. Die strip staat elke week in de 7Days. Wanneer ik het grapje verzonnen heb staat er “HR” in een hoekje van het laatste plaatje. Na acht jaar mag je verwachten dat het steeds moeilijker wordt om nieuwe, originele grappen te verzinnen. Dat is zo. En dat is niet zo. Deze week staat er eentje in waar ik zelf erg om moest lachen op het moment dat ik hem bedacht. En ook weer nu ik hem terugzie. Dat heb je soms.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design