Al best lang Kort & Triest

12 oktober 2012

Ik verzin al ruim acht jaar grapjes voor de strip Kort & Triest van Jean-Marc van Tol. Die strip staat elke week in de 7Days. Wanneer ik het grapje verzonnen heb staat er “HR” in een hoekje van het laatste plaatje. Na acht jaar mag je verwachten dat het steeds moeilijker wordt om nieuwe, originele grappen te verzinnen. Dat is zo. En dat is niet zo. Deze week staat er eentje in waar ik zelf erg om moest lachen op het moment dat ik hem bedacht. En ook weer nu ik hem terugzie. Dat heb je soms.

Deel dit bericht

Al best lang Kort & Triest

Ik verzin al ruim acht jaar grapjes voor de strip Kort & Triest van Jean-Marc van Tol. Die strip staat elke week in de 7Days. Wanneer ik het grapje verzonnen heb staat er “HR” in een hoekje van het laatste plaatje. Na acht jaar mag je verwachten dat het steeds moeilijker wordt om nieuwe, originele grappen te verzinnen. Dat is zo. En dat is niet zo. Deze week staat er eentje in waar ik zelf erg om moest lachen op het moment dat ik hem bedacht. En ook weer nu ik hem terugzie. Dat heb je soms.