Er gaan stemmen op

Alan Rickman was ooit de eerste keus voor de stem van Lord Cromwell in Heldt van Hollandt. Helaas heeft de beste man het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld. Tweede keus Benedict Cumberbatch schijnt hem goed na te kunnen doen. Dus die moet nog even blijven leven.

Recentelijk was in de tv-serie Wolf Hall ook een indrukwekkende Cromwell te zien: Thomas Cromwell. Gespeeld door Mark Rylance, die ook nog eens een keer kans maakt op een Oscar voor zijn rol in Bridge of Spies. We hebben een nieuwe kandidaat!

Hij heeft er ook de kop voor.

Meer berichten

Gevonden op Funda

Collega Eva Stalinski was aangenaam(?) verrast toen ze tijdens een huizenloer op Funda.nl stuitte op een cartoon met onderschrift @hermanroozen. Ikzelf niet minder. Je zou

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design