Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Zomaar een varkentje

14 juni 2005


Zomaar een varkentje. Of toch niet helemaal zomaar. Iemand vroeg me of ik een tekening wilde maken voor weer iemand anders van een varken of kippen die aan het eten waren aan een trog. Maar ik had geen tijd om een tekening-op-maat te maken. Dan moet je navragen wat precies de bedoeling is en versies en schetsen maken. Dus gewoon even snel een varkentje gemaakt.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Zomaar een varkentje

14 juni 2005


Zomaar een varkentje. Of toch niet helemaal zomaar. Iemand vroeg me of ik een tekening wilde maken voor weer iemand anders van een varken of kippen die aan het eten waren aan een trog. Maar ik had geen tijd om een tekening-op-maat te maken. Dan moet je navragen wat precies de bedoeling is en versies en schetsen maken. Dus gewoon even snel een varkentje gemaakt.

Nieuwste berichten

Categorieën