Wie wordt de nieuwe cartoonist van De Gelderlander? Misschien ik wel!

20 maart 2016

Dagblad De Gelderlander is een zoektocht begonnen naar een nieuwe cartoonist. Dat doen ze middels een wedstrijd. 64 cartoonisten, waaronder ik, hebben een cartoon ingestuurd. U kunt nu stemmen.

http://www.gelderlander.nl/regio/wie-wordt-de-nieuwe-cartoonist-van-de-gelderlander-stem-nu-1.5822704

Dit is mijn inzending:

Geboren en getogen in de gemeente Steenderen, nu Bronckhorst, heb ik een onderwerp uitgekozen dat daar op dit moment leeft: de bouw van een grote koelhal door de Aviko, waarvoor enkele bomen moeten wijken.

Deel dit bericht

Wie wordt de nieuwe cartoonist van De Gelderlander? Misschien ik wel!

20 maart 2016

Dagblad De Gelderlander is een zoektocht begonnen naar een nieuwe cartoonist. Dat doen ze middels een wedstrijd. 64 cartoonisten, waaronder ik, hebben een cartoon ingestuurd. U kunt nu stemmen.

http://www.gelderlander.nl/regio/wie-wordt-de-nieuwe-cartoonist-van-de-gelderlander-stem-nu-1.5822704

Dit is mijn inzending:

Geboren en getogen in de gemeente Steenderen, nu Bronckhorst, heb ik een onderwerp uitgekozen dat daar op dit moment leeft: de bouw van een grote koelhal door de Aviko, waarvoor enkele bomen moeten wijken.