Wezen leuren met kleuren

16 januari 2023

Binnenkort beginnen in Coevorden de werkzaamheden aan de Weeshuisweide. Daar wordt van alles aan opgeknapt. Er komt een stadspark met een berceau, de gracht krijgt blauwe planten, en wat dies meer zij. Om het geheel luister bij te zetten is er een opening met een kanonschot en een tikkeltje feest. Op alle basisscholen is een kleurplaat uitgedeeld. Die kleurplaat heb ik getekend. Persoonlijk vind ik het één van de leukste tekeningen die ik ooit gemaakt heb. Ik ben reuze benieuwd hoe kinderen het in gaan kleuren.

Deel dit bericht

Wezen leuren met kleuren

16 januari 2023

Binnenkort beginnen in Coevorden de werkzaamheden aan de Weeshuisweide. Daar wordt van alles aan opgeknapt. Er komt een stadspark met een berceau, de gracht krijgt blauwe planten, en wat dies meer zij. Om het geheel luister bij te zetten is er een opening met een kanonschot en een tikkeltje feest. Op alle basisscholen is een kleurplaat uitgedeeld. Die kleurplaat heb ik getekend. Persoonlijk vind ik het één van de leukste tekeningen die ik ooit gemaakt heb. Ik ben reuze benieuwd hoe kinderen het in gaan kleuren.