Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Wat een evenement

22 november 2022

Op woensdag 22 november krijgt mijn website een nieuw uiterlijk. Hiermee ben ik aan het voorsorteren op mijn vierde lustrum volgend jaar. Achter de schermen werk ik dan door aan het innerlijk, zodat ik op 1-2-23 (20 jaar na 1-2-3) een top 20 kan presenteren. De 20 dingen die me van de afgelopen 20 jaar het meest zijn bijgebleven. Met kijkjes onder de motorkap.

Speciaal voor de gelegenheid wordt Eef afgestoft.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat een evenement

22 november 2022

Op woensdag 22 november krijgt mijn website een nieuw uiterlijk. Hiermee ben ik aan het voorsorteren op mijn vierde lustrum volgend jaar. Achter de schermen werk ik dan door aan het innerlijk, zodat ik op 1-2-23 (20 jaar na 1-2-3) een top 20 kan presenteren. De 20 dingen die me van de afgelopen 20 jaar het meest zijn bijgebleven. Met kijkjes onder de motorkap.

Speciaal voor de gelegenheid wordt Eef afgestoft.

Nieuwste berichten

Categorieën