Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Vriendelijke woorden van de Stripeljee

9 maart 2005

Vandaag kom ik er pas achter dat al sinds 16 februari 2005 een bijzonder vriendelijk stukje over mijn website is te lezen op het weblog van de Stripeljee. Ik zou het kunnen knippen en plakken naar dit weblog, maar dan ga ik weer blozen. Klik daarom zelf even door naar stripeljee.web-log.nl/log/1871886.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Vriendelijke woorden van de Stripeljee

9 maart 2005

Vandaag kom ik er pas achter dat al sinds 16 februari 2005 een bijzonder vriendelijk stukje over mijn website is te lezen op het weblog van de Stripeljee. Ik zou het kunnen knippen en plakken naar dit weblog, maar dan ga ik weer blozen. Klik daarom zelf even door naar stripeljee.web-log.nl/log/1871886.

Nieuwste berichten

Categorieën