UFO-tato nu in de winkel

In 2004 heb ik een keer een tekening gemaakt die op iemands arm getatoeëerd is: “De Aas der Zwaarden”. Zie onderstaand plaatje.

Tenminste, dat was de bedoeling. Ik weet niet of dat tatoeëren ook echt gebeurd is. Wat ik wel zeker weet is dat stripmaker Jan Vriends met een ontwerp van mij op zijn arm loopt. Zie onderstaande foto, en zijn Facebook-statusupdate.

Dit plaatje is nu ook beschikbaar voor T-shirts, mokken, tassen, petten en wat dies meer zij via Spreadshirt. Klik op onderstaand plaatje en u gaat naar de winkel, alwaar u zelf een product kunt samenstellen en bestellen.

Ik ben benieuwd waar dit alleraardigste buitenaardse wezen nog overal op gaat duiken.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design