Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Striptekenles aan de Walstraschool

8 september 2004

Wederom geef ik striptekenles op een lagere school. Ditmaal in groep 6 van de Walstraschool in Kropswolde. Na afloop van de les wilden een hoop leerlingen nog wel een tekeningetje van me. “Een boef in een speedboot.” “Een paard en een hond en een poes.” “Ook voor mijn broertje.”


Ik was dus nog even bezig …

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Striptekenles aan de Walstraschool

8 september 2004

Wederom geef ik striptekenles op een lagere school. Ditmaal in groep 6 van de Walstraschool in Kropswolde. Na afloop van de les wilden een hoop leerlingen nog wel een tekeningetje van me. “Een boef in een speedboot.” “Een paard en een hond en een poes.” “Ook voor mijn broertje.”


Ik was dus nog even bezig …

Nieuwste berichten

Categorieën