Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

StripStrijd: plan B

11 februari 2006

Helaas behoor ik niet tot de 12 finalisten van de StripStrijd van dagblad Het Parool. Maar gelukkig had ik nog een plan B. Ik ben namelijk grapjes gaan verzinnen voor de strip Rembrandt van Pieter Hogenbirk. Vandaag opent de StripStrijd met één van mijn grapjes. Hieronder ziet u eerst het strookje van Pieter en daarna mijn oorspronkelijke schets.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

StripStrijd: plan B

11 februari 2006

Helaas behoor ik niet tot de 12 finalisten van de StripStrijd van dagblad Het Parool. Maar gelukkig had ik nog een plan B. Ik ben namelijk grapjes gaan verzinnen voor de strip Rembrandt van Pieter Hogenbirk. Vandaag opent de StripStrijd met één van mijn grapjes. Hieronder ziet u eerst het strookje van Pieter en daarna mijn oorspronkelijke schets.

Nieuwste berichten

Categorieën