Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Nog meer bezoek

16 september 2005

Vorige week maakte Mars Gremmen in Veronica Magazine melding van mijn website. Dat maakte dat het aantal bezoekers per week verdrievoudigde. Vandaag is Jean-Marc van Tol, bekend van de strip Fokke & Sukke zo vriendelijk door te linken naar mijn site op Poepoe.nl. Dit naar aanleiding van het feit dat ik wel eens strookjes voor zijn strip Kort & Triest bedenk.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Nog meer bezoek

16 september 2005

Vorige week maakte Mars Gremmen in Veronica Magazine melding van mijn website. Dat maakte dat het aantal bezoekers per week verdrievoudigde. Vandaag is Jean-Marc van Tol, bekend van de strip Fokke & Sukke zo vriendelijk door te linken naar mijn site op Poepoe.nl. Dit naar aanleiding van het feit dat ik wel eens strookjes voor zijn strip Kort & Triest bedenk.

Nieuwste berichten

Categorieën