Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Niet zo heel hard aan het werk

16 maart 2012

Afgelopen weekend was ik op de Stripdagen in Gorinchem. Dat wil zeggen: alleen op zondag. En dat wil zeggen dat ik alleen tussen 10 en 12 uur in de Eppo-stand tekeningen heb gemaakt. Aldaar maakte Erwin Suvaal onderstaande twee foto’s.

En hier zien we een foto van de fotograaf, gemaakt door mij.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Niet zo heel hard aan het werk

16 maart 2012

Afgelopen weekend was ik op de Stripdagen in Gorinchem. Dat wil zeggen: alleen op zondag. En dat wil zeggen dat ik alleen tussen 10 en 12 uur in de Eppo-stand tekeningen heb gemaakt. Aldaar maakte Erwin Suvaal onderstaande twee foto’s.

En hier zien we een foto van de fotograaf, gemaakt door mij.

Nieuwste berichten

Categorieën