Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Mokken en T-shirts

22 mei 2005

Een tijdje terug alweer heb ik een monstertje getekend ten behoeve van Monstertocht.nl. Dit viervoetige en drie-ogige wezen is een geheel eigen leven gaan leiden. Gisteren was er een festivalfeest alwaar bleek dat het monster intussen ook al op mokken en T-shirts te bewonderen is. Heb ik er weer zo’n handige pennenbeker bij voor op mijn bureau.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Mokken en T-shirts

22 mei 2005

Een tijdje terug alweer heb ik een monstertje getekend ten behoeve van Monstertocht.nl. Dit viervoetige en drie-ogige wezen is een geheel eigen leven gaan leiden. Gisteren was er een festivalfeest alwaar bleek dat het monster intussen ook al op mokken en T-shirts te bewonderen is. Heb ik er weer zo’n handige pennenbeker bij voor op mijn bureau.

Nieuwste berichten

Categorieën