Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Hoe word je een spion?

2 januari 2019

Eind vorig jaar mocht ik aanwezig zijn bij de repetities voor de opnames van Studio Snugger. Daar schrijf ik af en toe scènes voor. In één van die scènes kon ik ook nog mijn voorliefde voor bordspellen kwijt. Die ging over spionnen, en spionnen leren hun vak met behulp van bordspellen. Snugger of kletspraat? Ga maar kijken!

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Hoe word je een spion?

2 januari 2019

Eind vorig jaar mocht ik aanwezig zijn bij de repetities voor de opnames van Studio Snugger. Daar schrijf ik af en toe scènes voor. In één van die scènes kon ik ook nog mijn voorliefde voor bordspellen kwijt. Die ging over spionnen, en spionnen leren hun vak met behulp van bordspellen. Snugger of kletspraat? Ga maar kijken!

Nieuwste berichten

Categorieën