Harry Freud op Facebook

20 juli 2009

Van 1990 tot en met 1993 tekende ik voor het Nijmeegse studentenblad Critic! de strip New Megen City. Hoofdpersoon hierin is Harry Freud, detective en psycholoog. Ongeveer eens per maand scan ik een pagina van zijn avonturen, en die zet ik dan in een fotoalbum op Facebook. De eerste vier avonturen zijn er ondertussen te lezen.

Het fotoalbum
Mijn Facebook-pagina

Als ik me nou écht een keer verveel ga ik ze ook nog inkleuren.

Deel dit bericht

Harry Freud op Facebook

20 juli 2009

Van 1990 tot en met 1993 tekende ik voor het Nijmeegse studentenblad Critic! de strip New Megen City. Hoofdpersoon hierin is Harry Freud, detective en psycholoog. Ongeveer eens per maand scan ik een pagina van zijn avonturen, en die zet ik dan in een fotoalbum op Facebook. De eerste vier avonturen zijn er ondertussen te lezen.

Het fotoalbum
Mijn Facebook-pagina

Als ik me nou écht een keer verveel ga ik ze ook nog inkleuren.