Harry Freud op Facebook

Van 1990 tot en met 1993 tekende ik voor het Nijmeegse studentenblad Critic! de strip New Megen City. Hoofdpersoon hierin is Harry Freud, detective en psycholoog. Ongeveer eens per maand scan ik een pagina van zijn avonturen, en die zet ik dan in een fotoalbum op Facebook. De eerste vier avonturen zijn er ondertussen te lezen.

Het fotoalbum
Mijn Facebook-pagina

Als ik me nou écht een keer verveel ga ik ze ook nog inkleuren.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design