Gans en Geesje gaan toch niet naar VestingPop

9 september 2015

Perdiodiek maar volkomen onregelmatig maak ik strookjes Gans en Geesje. ’t Is maar net of er iets gebeurt in gemeente Coevorden dat mijn aandacht trekt. In dit geval was er een gebeurtenis die mij persoonlijk in de portemonnee raakte, en dan is een strip snel gemaakt. Onze jongste wilde dolgraag Nielson een keer live zien. Dat leek te kunnen tijdens VestingPop. De rest van het programma interesseerde hem (en mij) niet zo. Toch maar twee kaarten aangeschaft van 29,50 euro (+2,50 servicekosten) per stuk. Een paar dagen later bleek dat het evenement niet door ging, en nog weer een paar dagen later bleek dat de organiserende BV van de heren Strijker en Eeftink failliet was. Geen evenement, en geen geld terug.

Deel dit bericht

Gans en Geesje gaan toch niet naar VestingPop

9 september 2015

Perdiodiek maar volkomen onregelmatig maak ik strookjes Gans en Geesje. ’t Is maar net of er iets gebeurt in gemeente Coevorden dat mijn aandacht trekt. In dit geval was er een gebeurtenis die mij persoonlijk in de portemonnee raakte, en dan is een strip snel gemaakt. Onze jongste wilde dolgraag Nielson een keer live zien. Dat leek te kunnen tijdens VestingPop. De rest van het programma interesseerde hem (en mij) niet zo. Toch maar twee kaarten aangeschaft van 29,50 euro (+2,50 servicekosten) per stuk. Een paar dagen later bleek dat het evenement niet door ging, en nog weer een paar dagen later bleek dat de organiserende BV van de heren Strijker en Eeftink failliet was. Geen evenement, en geen geld terug.