Een weekje dichtbij

15 oktober 2022

Het werd wel weer eens tijd om een weekje dicht bij huis te blijven. Voor het maken van buttons bijvoorbeeld hoef je niet de deur uit. Deze zijn voor pubquiz-team ‘Cultuurtantes’. Dat ze maar vaak de 1 mogen dragen.

En ik mocht cartoons maken tijdens een bijeenkomst over armoede, op loopafstand. Dit zijn er twee. Die met het tonnetje heb ik met collega’s en belangstellenden nog flink over nagepraat op Facebook. Is dat wel het juiste beeld voor iemand die arm is?

Nee.

Maar ik praat altijd een beetje om de cartoon heen, dus dat had ik al aangegeven bij de presentatie.

Deel dit bericht

Een weekje dichtbij

15 oktober 2022

Het werd wel weer eens tijd om een weekje dicht bij huis te blijven. Voor het maken van buttons bijvoorbeeld hoef je niet de deur uit. Deze zijn voor pubquiz-team ‘Cultuurtantes’. Dat ze maar vaak de 1 mogen dragen.

En ik mocht cartoons maken tijdens een bijeenkomst over armoede, op loopafstand. Dit zijn er twee. Die met het tonnetje heb ik met collega’s en belangstellenden nog flink over nagepraat op Facebook. Is dat wel het juiste beeld voor iemand die arm is?

Nee.

Maar ik praat altijd een beetje om de cartoon heen, dus dat had ik al aangegeven bij de presentatie.