Een soireetje in Sneek

Afgelopen week was ik (met spoed!) cartoonist bij een bijeenkomst in Sneek. Ik noem dat altijd stand-up cartooning, maar afgelopen week kwam ik er achter dat het ook wel live illustration of cartoon-tekenen-op-locatie wordt genoemd. Hoe dan ook: ik was ruim op tijd, zodat ik rustig kon acclimatiseren terwijl de band aan het inspelen was.

Het was helaas niet in het door drs. P. bezongen cafeetje in Sneek, maar in de Van der Valk. Waar het overigens ook goed toeven is.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design