Een soireetje in Sneek

17 februari 2013

Afgelopen week was ik (met spoed!) cartoonist bij een bijeenkomst in Sneek. Ik noem dat altijd stand-up cartooning, maar afgelopen week kwam ik er achter dat het ook wel live illustration of cartoon-tekenen-op-locatie wordt genoemd. Hoe dan ook: ik was ruim op tijd, zodat ik rustig kon acclimatiseren terwijl de band aan het inspelen was.

Het was helaas niet in het door drs. P. bezongen cafeetje in Sneek, maar in de Van der Valk. Waar het overigens ook goed toeven is.

Deel dit bericht

Een soireetje in Sneek

17 februari 2013

Afgelopen week was ik (met spoed!) cartoonist bij een bijeenkomst in Sneek. Ik noem dat altijd stand-up cartooning, maar afgelopen week kwam ik er achter dat het ook wel live illustration of cartoon-tekenen-op-locatie wordt genoemd. Hoe dan ook: ik was ruim op tijd, zodat ik rustig kon acclimatiseren terwijl de band aan het inspelen was.

Het was helaas niet in het door drs. P. bezongen cafeetje in Sneek, maar in de Van der Valk. Waar het overigens ook goed toeven is.