De tweede dag van de stripmaker

In november is er opnieuw een ‘de dag van de stripmaker‘ in Coevorden. Om dit te kunnen financieren heb ik een vernuftig plan bedacht: ik ga er voor werken. U herinnert zich vast nog wel de brunaficaties van een tijdje terug? Voor 50 euro maak ik er eentje van een stripfiguur naar keuze. De originele tekening in inkt is voor u, het ingekleurde digitale bestand eveneens. Auteursrecht blijft bij mij. Hoe gaat dit in zijn werk?

Onderstaande stukje tekst heb ik van de website stripmakerdesvaderlands.nl gehaald:

De Stripmaker des Vaderlands wordt gefinancierd door middel van donaties. Stichting aaStrips heeft de ANBI-status, wat betekent dat u belastingvoordeel krijgt als u geld doneert. U kunt uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL42INGB0006952224 t.n.v. Stichting aaStrips o.v.v. Donatie.

Fiscaal nummer van de stichting aaStrips: RSIN 857595258

Maak uw donatie – 50 euro – over naar bovenstaand rekeningnummer o.v.v. De dag van de stripmaker en de rest volgt vanzelf. Dat wil zeggen: ik neem contact met u op, of u met mij, zodat ik weet welk stripfiguur het moet worden, enzovoorts.

Franka?

Tom Poes?

U zegt het maar.

Mochten er herhalingen zitten in de verzoekjes, dan krijgt eenieder vanzelfsprekend een eigen variant.

Wacht! Er is meer! U kunt ook 150 euro overmaken voor een centsprent van 4 plaatjes over een door u aan te geven onderwerp, of 1.800 euro voor een centsprent van 16 plaatjes over een (bij voorkeur) historische gebeurtenis. Daarover later mee.

Opdrachten worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Enzovoorts.

(Dit bericht staat nu natuurlijk wel erg verstopt zo in mijn weblog. U kunt er van op aan dat ik in een later stadium nog veel meer publiciteit ga genereren. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!)

UPDATE: De datum is bekend.

26/11/2022 of 26-nov-2022 of 2022-11-26 of …

Deel dit bericht

De tweede dag van de stripmaker

In november is er opnieuw een ‘de dag van de stripmaker‘ in Coevorden. Om dit te kunnen financieren heb ik een vernuftig plan bedacht: ik ga er voor werken. U herinnert zich vast nog wel de brunaficaties van een tijdje terug? Voor 50 euro maak ik er eentje van een stripfiguur naar keuze. De originele tekening in inkt is voor u, het ingekleurde digitale bestand eveneens. Auteursrecht blijft bij mij. Hoe gaat dit in zijn werk?

Onderstaande stukje tekst heb ik van de website stripmakerdesvaderlands.nl gehaald:

De Stripmaker des Vaderlands wordt gefinancierd door middel van donaties. Stichting aaStrips heeft de ANBI-status, wat betekent dat u belastingvoordeel krijgt als u geld doneert. U kunt uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL42INGB0006952224 t.n.v. Stichting aaStrips o.v.v. Donatie.

Fiscaal nummer van de stichting aaStrips: RSIN 857595258

Maak uw donatie – 50 euro – over naar bovenstaand rekeningnummer o.v.v. De dag van de stripmaker en de rest volgt vanzelf. Dat wil zeggen: ik neem contact met u op, of u met mij, zodat ik weet welk stripfiguur het moet worden, enzovoorts.

Franka?

Tom Poes?

U zegt het maar.

Mochten er herhalingen zitten in de verzoekjes, dan krijgt eenieder vanzelfsprekend een eigen variant.

Wacht! Er is meer! U kunt ook 150 euro overmaken voor een centsprent van 4 plaatjes over een door u aan te geven onderwerp, of 1.800 euro voor een centsprent van 16 plaatjes over een (bij voorkeur) historische gebeurtenis. Daarover later mee.

Opdrachten worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Enzovoorts.

(Dit bericht staat nu natuurlijk wel erg verstopt zo in mijn weblog. U kunt er van op aan dat ik in een later stadium nog veel meer publiciteit ga genereren. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!)

UPDATE: De datum is bekend.

26/11/2022 of 26-nov-2022 of 2022-11-26 of …