Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

De boekenkast van…

18 november 2009

In de rubriek “de boekenkast van…” in de Eppo van deze week: mijn boekenkast. Ik heb geprobeerd de Eppo zo te houden dat de foto in de Eppo op hetzelfde punt staat als dat ik stond toen de foto gemaakt werd. Snapt u het? Ik niet, en het is ook niet gelukt.

Vergeet trouwens niet De Ruyter te lezen, en de derde strook van Kort en Triest, en Eppo, en de rest van de Eppo.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

De boekenkast van…

18 november 2009

In de rubriek “de boekenkast van…” in de Eppo van deze week: mijn boekenkast. Ik heb geprobeerd de Eppo zo te houden dat de foto in de Eppo op hetzelfde punt staat als dat ik stond toen de foto gemaakt werd. Snapt u het? Ik niet, en het is ook niet gelukt.

Vergeet trouwens niet De Ruyter te lezen, en de derde strook van Kort en Triest, en Eppo, en de rest van de Eppo.

Nieuwste berichten

Categorieën