Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

De beker van het Sinterklaasjournaal prijkt

15 november 2016

Voor het tweede jaar op rij heb ik mee mogen schrijven aan het grote verhaal van het Sinterklaasjournaal. Gisteren was de wrap up party (moet dat niet inpakfeest zijn?) en kreeg ik een fraaie beker mee naar huis. Dat kwam goed uit, want de beker van Opa en de beker van Monstertocht raakten aardig vol met pennen en potloden en allerlei ander gerei dat ik ooit nog denk nodig te hebben.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

De beker van het Sinterklaasjournaal prijkt

15 november 2016

Voor het tweede jaar op rij heb ik mee mogen schrijven aan het grote verhaal van het Sinterklaasjournaal. Gisteren was de wrap up party (moet dat niet inpakfeest zijn?) en kreeg ik een fraaie beker mee naar huis. Dat kwam goed uit, want de beker van Opa en de beker van Monstertocht raakten aardig vol met pennen en potloden en allerlei ander gerei dat ik ooit nog denk nodig te hebben.

Nieuwste berichten

Categorieën