Beekdalherstelprojecten (1/2)

30 september 2011

Momenteel ben ik bezig met een praatplaat voor de provincie Drenthe over beekdalherstelprojecten*. Tussentijds ging ik een potloodschets inscannen. Mijn ergerniswekkende HP Photosmart C4580 geeft altijd bij het scannen van de glasplaat aan wat hij denkt dat je gescand wil hebben.

Doe je je best op zo’n hele plaat, denkt HP dat je alleen het eendje hoeft.

* En dan niet gaan zeggen: “Mooi Scrabblewoord!”, want dat woord past helemaal niet op een Scrabble-bord.

Deel dit bericht

Beekdalherstelprojecten (1/2)

30 september 2011

Momenteel ben ik bezig met een praatplaat voor de provincie Drenthe over beekdalherstelprojecten*. Tussentijds ging ik een potloodschets inscannen. Mijn ergerniswekkende HP Photosmart C4580 geeft altijd bij het scannen van de glasplaat aan wat hij denkt dat je gescand wil hebben.

Doe je je best op zo’n hele plaat, denkt HP dat je alleen het eendje hoeft.

* En dan niet gaan zeggen: “Mooi Scrabblewoord!”, want dat woord past helemaal niet op een Scrabble-bord.