Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

B – weegschaalstreepjes – forty

2 februari 2016

Af en toe ontwerp ik een logo. Het is niet mijn core business, maar ik vind het erg leuk om te doen. Deze is voor een voedingsconsulente. Die streepjes tussen de ‘B’ en de ‘forty’ moeten de streepjes op een weegschaal voorstellen. De streepjes heb ik ook los aangeleverd, zodat ze als ‘grafisch element’ op het briefpapier of de website gebruikt kunnen worden.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

B – weegschaalstreepjes – forty

2 februari 2016

Af en toe ontwerp ik een logo. Het is niet mijn core business, maar ik vind het erg leuk om te doen. Deze is voor een voedingsconsulente. Die streepjes tussen de ‘B’ en de ‘forty’ moeten de streepjes op een weegschaal voorstellen. De streepjes heb ik ook los aangeleverd, zodat ze als ‘grafisch element’ op het briefpapier of de website gebruikt kunnen worden.

Nieuwste berichten

Categorieën