Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Avontuur in IJsland

16 april 2010

Het is me wat met dat IJsland. De formatie Benni Hemm Hemm komt er vandaan. En een vulkanische aswolk. En Oom Dagobert gaat er naar toe. Tenminste, in het verhaal dat ik zojuist heb geschreven voor het blad Donald Duck, en dat ik zometeen op de post ga doen. Als de redactie het leuk vindt zal het ooit in de Donald Duck te lezen zijn.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Avontuur in IJsland

16 april 2010

Het is me wat met dat IJsland. De formatie Benni Hemm Hemm komt er vandaan. En een vulkanische aswolk. En Oom Dagobert gaat er naar toe. Tenminste, in het verhaal dat ik zojuist heb geschreven voor het blad Donald Duck, en dat ik zometeen op de post ga doen. Als de redactie het leuk vindt zal het ooit in de Donald Duck te lezen zijn.

Nieuwste berichten

Categorieën