Aan het bureau

13 december 2022

Ik breng best veel tijd door achter mijn bureau. Nadenkend op tekenend of schrijvend. Niet in een veiligheidsvest, zoals de persoon in de bijgaande tekening. Die is gemaakt voor buitendienst-medewerkers die uren moeten schrijven. Dat hoef ik dan weer niet.

Wat ik wel bijhoud is omzet, en die rubriceer ik dan weer op verschillende manieren zodat ik er totalen uit kan halen. Ik hou wel van cijfers. Zo weet ik dat ongeveer 43% van mijn omzet uit (schrijven en/of tekenen) van strips komt.

Da’s de bulk, dus dan mag ik me wel stripmaker noemen, toch?

Deel dit bericht

Aan het bureau

13 december 2022

Ik breng best veel tijd door achter mijn bureau. Nadenkend op tekenend of schrijvend. Niet in een veiligheidsvest, zoals de persoon in de bijgaande tekening. Die is gemaakt voor buitendienst-medewerkers die uren moeten schrijven. Dat hoef ik dan weer niet.

Wat ik wel bijhoud is omzet, en die rubriceer ik dan weer op verschillende manieren zodat ik er totalen uit kan halen. Ik hou wel van cijfers. Zo weet ik dat ongeveer 43% van mijn omzet uit (schrijven en/of tekenen) van strips komt.

Da’s de bulk, dus dan mag ik me wel stripmaker noemen, toch?