UFO-tato nu in de winkel

In 2004 heb ik een keer een tekening gemaakt die op iemands arm getatoeëerd is: “De Aas der Zwaarden”. Zie onderstaand plaatje.

Tenminste, dat was de bedoeling. Ik weet niet of dat tatoeëren ook echt gebeurd is. Wat ik wel zeker weet is dat stripmaker Jan Vriends met een ontwerp van mij op zijn arm loopt. Zie onderstaande foto, en zijn Facebook-statusupdate.

Dit plaatje is nu ook beschikbaar voor T-shirts, mokken, tassen, petten en wat dies meer zij via Spreadshirt. Klik op onderstaand plaatje en u gaat naar de winkel, alwaar u zelf een product kunt samenstellen en bestellen.

Ik ben benieuwd waar dit alleraardigste buitenaardse wezen nog overal op gaat duiken.

Meer berichten

Gevonden op Funda

Collega Eva Stalinski was aangenaam(?) verrast toen ze tijdens een huizenloer op Funda.nl stuitte op een cartoon met onderschrift @hermanroozen. Ikzelf niet minder. Je zou

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design