Tegenstellingen

Tegenstellingen doen het altijd goed in een verhaal. De Ruyter en Rembrandt zijn niet voor niets tegenpolen in Heldt van Hollandt. De Ruyter vindt het bijvoorbeeld niet leuk in de stad. Want daar is het krap en druk. Dit in tegenstelling tot het ruime sop, waar het doorgaans rustig en ruim is.

Aan boord echter was het vroeger niet ruim. Bent u wel eens op de Batavia geweest? Da’s veel bukken en wringen. Voor de film is het daarom van belang dat de krapte aan boord van een andere soort is dan de krapte in de stad. Bijvoorbeeld omdat het aan boord veel meer gereguleerd is. Of stiller. Of gezelliger. Daar verzinnen we nog wel wat op.

Meer berichten

Gevonden op Funda

Collega Eva Stalinski was aangenaam(?) verrast toen ze tijdens een huizenloer op Funda.nl stuitte op een cartoon met onderschrift @hermanroozen. Ikzelf niet minder. Je zou

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design